Endoscopisch onderzoek

Wanneer u een muur wilt laten isoleren komen we graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw woning te bekijken. Als u de spouw wilt laten isoleren zorgen we ervoor dat we een endoscopisch onderzoek doen.

Gratis advies & Offerte

Bij een endoscopisch onderzoek bekijken we de binnenkant van de spouw om te zien of er geen verborgen gebreken aan de orde zijn. Een endoscopisch onderzoek kan ervoor zorgen dat we niet op problemen stuitten wanneer we de spouw gaan voorzien van isolatie. Als het endoscopisch onderzoek verricht is weten we meer over de woning en de mogelijkheden en kunnen we u perfect adviseren over de opties voor u en we kunnen dan een goede analyse maken. Als u na het endoscopisch onderzoek een goed resultaat heeft kunnen we voor u de isolatie realiseren.

Wilt u meer weten voordat u een afspraak maakt voor het onderzoek kunt u al uw vragen mailen naar info@isosun.be Wilt u een afspraak maken voor persoonlijk advies, dan kunt u bellen naar +32 (0) 14 76 23 30 .

Referenties

family-01

Fam. Dekkers

“Doordat we een goed gespecificeerde offerte kregen met meerdere opties konden we een goede keuze maken. Nadat IsoSun de spouwmuurisolatie met HR++ EPS parels had gevuld  voelden wij gelijk verschil. We hadden verder geen enkel probleem ondervonden.”

family-02

Fam. de Groot

“Wij kregen een zeer duidelijke uitleg van de offerte en dat heeft ons overtuigd om voor IsoSun spouwmuurisolatie te kiezen. Alles is goed verlopen en correct afgehandeld.”

family-04

Fam. Meulendijk

“De spouwmuurisolatie is zo efficiënt gedaan, en zo snel, ik was oprecht verbaasd. Ze waren hier om precies 8:00 in de ochtend. De klus was al vroeg in de namiddag klaar. Daarna werd er opgeruimd en waren ze al gereed om te gaan. Ik ben een zeer tevreden klant.”

 • De garanties van IsoSun op uw spouwmuurisolatie

  • Energiebesparend
  • Oog voor uw gezondheid
  • Waardestijging huis
  • Hoger comfort
  • Milieuvriendelijk
  • 15 Jaar Garantie
 • Bel me terug

Op zoek naar spouwmuurisolatie? Vraag online een spouwmuurisolatie offerte aan