fbpx

Garanties

GARANTIE 1: VERLAAG UW ENERGIEREKENING MET 30%

Uw energierekening op een milieuvriendelijke manier met 30% verlagen? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch maakt IsoSun deze belofte keihard waar. IsoSun kiest bewust voor een generatie, milieuvriendelijke isolatiematerialen. De thermische en brandveilige prestaties hiervan zijn veel beter dan die van chemische na-isolatiematerialen. IsoSun isoleert uw spouwmuur de richtlijnen van het Komo Procescertificaat. Daarbij nemen onze professionals de optimale luchtdichtheid van uw spouwmuur in acht. Waardoor u tot de helft minder aan warmte verliest en de gemaakte kosten ook weer snel terugverdiend. Als gebouweigenaar of gebruiker bent u zo verzekerd van het hoogste comfort en de laagste energierekening.

GARANTIE 2: ISOLEREN MET FOCUS OP HET MILIEU

Professioneel isoleren van uw spouwmuur is niet alleen aantrekkelijk voor uw portemonnee. Ook het milieu plukt er de vruchten van. U bespaart immers veel energie en de Co2-uitstoot is aanzienlijk lager. Een ander belangrijk milieuaspect is het bewuste gebruik van isolatiematerialen op basis van gerecyclede grondstoffen. Staat het milieu ook hoog op uw agenda? Graag laten we zien hoe onze oplossingen voor spouwmuurisolatie hieraan een steentje bijdragen.

GARANTIE 3: ISOLEREN MET OOG VOOR UW GEZONDHEID

‘Isoleren is ventileren’. Vanzelfsprekend geeft ook IsoSun op krachtige wijze invulling aan deze
belangrijke richtlijn voor de isolatiebranche. Om die reden staat een gezond leef- en werkklimaat centraal in onze oplossingen voor spouwmuurisolatie. Onze professionals streven ernaar om de luchtkwaliteit in uw woning op een gezonde en verantwoorde manier te handhaven. Behalve naar de thermische prestaties van de gebruikte isolatiematerialen kijken we ook naar brandveiligheid. Ongetwijfeld is het voor u een geruststellende gedachte dat beide prestaties zijn gecertificeerd door onafhankelijke instituten.

Gratis advies & Offerte

Referenties

 • De garanties van IsoSun op uw spouwmuurisolatie

  • Energiebesparend
  • Oog voor uw gezondheid
  • Waardestijging huis
  • Hoger comfort
  • Milieuvriendelijk
  • 15 Jaar Garantie
 • Bel me terug

Op zoek naar spouwmuurisolatie? Vraag online een spouwmuurisolatie offerte aan