Muur isoleren

Veel woningen die voor 1975 gebouwd zijn, zijn niet voorzien van isolatie. Een goede optie is om de muur alsnog te isoleren. Door de muur te isoleren zult u meer warmte in huis kunnen houden zonder dat u last heeft van tocht en koude vlagen. De muur isoleren draagt er ook aan bij dat u minder kosten zult hebben voor het stoken en bent u hiermee milieubewust bezig.

Gratis advies & Offerte

Bij Isosun kunt u terecht als u besluit uw muur te laten isoleren. We kunnen u goed adviseren over de mogelijkheden van de muur en het isoleren ervan. We maken een betrouwbare analyse en een endoscopisch onderzoek hoort hierbij. Hiermee kunnen we eventuele verborgen gebreken opsporen en voorkomen dat we nare verrassingen tegenkomen als we de muur gaan isoleren.

Bent u er klaar voor om energie te besparen en uw muur te isoleren, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken. U kunt hiervoor bellen naar +32 (0) 14 76 23 30. Voor vragen kunt u mailen naar info@isosun.be.

Referenties

family-01

Fam. Dekkers

“Doordat we een goed gespecificeerde offerte kregen met meerdere opties konden we een goede keuze maken. Nadat IsoSun de spouwmuurisolatie met HR++ EPS parels had gevuld voelden wij gelijk verschil. We hadden verder geen enkel probleem ondervonden.”

family-02

Fam. de Groot

“Wij kregen een zeer duidelijke uitleg van de offerte en dat heeft ons overtuigd om voor IsoSun spouwmuurisolatie te kiezen. Alles is goed verlopen en correct afgehandeld.”

family-04

Fam. Meulendijk

“De spouwmuurisolatie is zo efficiënt gedaan, en zo snel, ik was oprecht verbaasd. Ze waren hier om precies 8:00 in de ochtend. De klus was al vroeg in de namiddag klaar. Daarna werd er opgeruimd en waren ze al gereed om te gaan. Ik ben een zeer tevreden klant.”

 • De garanties van IsoSun op uw spouwmuurisolatie

  • Energiebesparend
  • Oog voor uw gezondheid
  • Waardestijging huis
  • Hoger comfort
  • Milieuvriendelijk
  • 15 Jaar Garantie
 • Bel me terug

Op zoek naar spouwmuurisolatie? Vraag online een spouwmuurisolatie offerte aan