fbpx

Over IsoSun

De spouwmuurisolatie specialisten van meetbare kwaliteit!

Comfortabel en energieneutraal wonen? U doet het samen met IsoSun.

Gratis advies & Offerte

IsoSun kan aantonen dat het mogelijk is. Door optimaal gebruik te maken van zonlicht en warmte. Geef luchtverontreiniging, uitlaatgassen geen kans op de lange termijn. Het spreekwoord ‘voorkomen is beter dan genezen’ geldt niet alleen voor uw gezondheid. Ook uw portemonnee vaart wel bij preventieve maatregelen. De eerste stap is een uitgebreide inventarisatie. Het monitoren van de opgewekte energie is onze service!

IKO-BKB
IsoSun staat voor kwaliteit. Daarom kunnen we kwaliteitscontroles laten doen op alle isolatiewerkzaamheden die ons bedrijf bij u uitvoert. Onafhankelijke externe inspecteurs van IKOB-BKB keuren ons werk dan bij u thuis. We bieden deze controles aan in het kader van de VENIN Erkenningsregeling en/of KOMO- procescertificaatregelingen. Als we klaar zijn met de isolatie van uw woning, melden we de werkzaamheden bij deze controle-instelling. U krijgt een bevestiging van deze melding per e-mail. Zo weet dat u dat IsoSun u geeft waarnaar u zocht.

Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven

Isosun is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van isoleren. Tot tevredenheid van zowel particuliere als zakelijke klanten. Met isolatie kunt u besparen op uw energielasten en meer comfort in uw woning behalen.

Op alle isolatiewerkzaamheden die ons bedrijf bij u uitvoert kunnen kwaliteitscontroles worden uitgevoerd door onafhankelijke externe inspecteurs van IKOB-BKB. Deze controles worden uitgevoerd in het kader van de VENIN Erkenningsregeling en/of KOMO-procescertificaat regelingen. Om dit mogelijk te maken zullen wij de werkzaamheden die wij bij u uitvoeren melden aan deze controle-instelling.

Wij zijn aangesloten bij de VENIN-geschillencommissie,die bij wege van bindend advies uitspraak kan doen mocht een geschil ontstaan tussen ons en een particuliere opdrachtgever.

Meer-Met-Minder Energie

Als MMM-aanbieder zijn wij een energiespecialist die u kan begeleiden tijdens het totale isolatietraject. Wij zorgen voor een energiebesparingsadvies op maat voor uw woning, regelen de uitvoering van de maatregelen en helpen u met de aanvraag van de subsidies waarvoor u in aanmerking komt. U heeft dus één aanspreekpersoon die alles voor u regelt. Dat is wel zo handig. We werken bovendien volgens erkende kwaliteitstandaarden.

 • De garanties van IsoSun op uw spouwmuurisolatie

  • Energiebesparend
  • Oog voor uw gezondheid
  • Waardestijging huis
  • Hoger comfort
  • Milieuvriendelijk
  • 15 Jaar Garantie
 • Bel me terug

Op zoek naar spouwmuurisolatie? Vraag online een spouwmuurisolatie offerte aan